Сняг заваля днес във Варна

Европейската верига Cinema City откри първия си мултиплекс във Варна с презентация пред журналисти, на която в залата заваля сняг. Ефектната демонстрация е само част от най-ново в кино индустрията – абсолютното кино преживяване 4DX®. Технологията позволява включване на петте сетива на зрителя в преживяването на филма от екрана и стимулацията им с движения, вибрации, водни, въздушни, светлинни ефекти и миризми.

Заедно с най-новия супергерой 4DX®, мултиплексът Cinema City Варна разполага с 12 модерно оборудвани зали, част от които е и зала Dolby Atmos, озвучена с последно поколение система. Инвестицията в изграждането на мултиплекса надхвърля 5 млн. евро. С официалното му откриване Варна се нарежда сред модерните градове в Европа и света, които разполагат с 4DX® киносалон и мултиплекс, отговарящ на всички световни стандарти на съвременната кино индустрия. Адресът е Delta Planet Mall, бул. Сливница 185. Новото кино отваря официално за варненци от 29 март 2019 г.

С най-новото попълнение в портфолиото на Cinema City броят на мултиплексите, които киноизложителят управлява в България, са 7 в 6 града, а киносалоните с 4DX® са 3. Най-новият във Варна е единствен за българското Черноморие.

e – Razgrad.bg

Hits: 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.