Служебният премиер към полицаите: Спрете войната по пътищата и купения вот

Всяко съобщение за катастрофа на пътя, която е отнела за пореден път човешки живот, ме изпълва с гняв, защото съм убеден, че на войната на пътя може да се сложи край. Това заяви служебният премиер Гълъб Донев по време на Национално съвещание на МВР, предаде БТА.
“Финалът зависи от всеки един от нас. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който не спазва правилата за движение. Направете възможното и невъзможното, за да овладеете войната по пътищата на страната. Имате подкрепата на правителството”, каза служебният премиер.
Служебният премиер заяви, че непосредствена задача пред държавата е борбата с купения и контролиран вот.
“Напълно е възможно да бъдат ограничени уродливи явления като купения вот. Не сте сами, защото правителството ще направи всичко възможно в съпротивата срещу купения вот”, заяви Гълъб Донев, служебен министър-председател.
Според служебния вътрешен министър Иван Демерджиев от първостепенно значение е изборите да минат гладко и това е задача номер едно на МВР.
“Аз ще изисквам от вас да се разкрият лицата на купения вот и тези лица да бъдат издирени и изправени пред закона. Това трябва да свършим най-добре”, заяви Иван Демерджиев, служебен министър на вътрешните работи.
Dnes.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.