„Синя“ покана за протест срещу правителството тази вечер

От името на “Демократична България”- Разград общинският съветник Пейчо Георгиев покани тази вечер жителите на областта на протест от 18.30 часа на площад “Възраждане” под  надслов “ Мафията вън от управлението на държавата”!

Припомняме, че точно преди 20 дни по призива на Деян Пейчев от “Зелено движение”с плакати и трибагреници в Разград протестното шествие събра над 200 души.

Ето поканата за протест тази вечер на Пейчо Георгиев:

Уважаеми  приятели  от  Разград  и областта,

от името на “Демократична България”- Разград ви призовавам  и  каня  на 6.08,2020 год. – четвъртък от 18.30 часа на площад “Възраждане” на протест  под  надслов “ Мафията вън от управлението на държавата”!

Нека всички, които искат да си върнем държавата от мафията,  да се съберем на площада  без значение на възраст, партийна принадлежност  и етнос и извикаме мощно и заедно  “ Мафията вън” !

Вярвам,  че ще дойдете, познавате  ме – аз ще бъда там и ще ви чакам! Знам, че една част от вас се страхувате и ще ни гледате скрити зад пердетата – не ви укорявам! Знам, че  на друга част от вас това управление ви харесва или по- скоро ви изнася – не ви се сърдя! Напомням ви, че винаги когато гражданите са протестирали срещу управлението , държавата ни се е променяла  с надежда към по- добро! За тези зад пердетата – не се страхувайте!!! Страхът е естествено човешко чувство – преодолейте го! За другите – знаем, че  вие ще сте първите присъединили се към протестите, но със задна дата!!!

Към възрастните – елате заради младите! Ние сме им длъжници. Помислете какво наследство им оставяме!!!

Към младите – с вас сме! Вие сте бъдещето – необременено, неуморено, образовано! Искаме вие да управлявате държавата България!

Моля,  споделяйте за да стигне до повече хора!

/e-Razgrad/

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.