Първокласници подредиха авторска изложба в бившата си детска градина

Авторска изложба, посветена на Деня на Разград, първокласници от ОУ „Тургенев“ в бившата си детска градина „Славейче”, съобщиха от ръководството на школото.

Заедно със своите родители, децата изработиха интересни творчески проекти за историята и съвремието на родния град. В табла, рисунки, постери и и те показаха как през годините Разград се е развивал като културен и икономически център. Творбите на първокласниците предизвикаха интерес с архивните снимки, с картичките издавани през годините, със съвременните фотографии на обновения ни град.

Много любопитен за всички беше изработеният от Берк Ахмед Календар на времето, който представя историята на Разград в снимки върху дванадесетте месеца на 2018 година. Още много история имаше събрана в папки и рисунки.

С подредената във фоайето на ДГ „Славейче” изложба първокласниците поздравиха по-малките си приятели с празника и им показаха през своя детски поглед историята на родния град, а бившите им учителки от детската градина видяха колко бързо растат и как добре се справят с предизвикателството да си ученик.

Реклама:


В изложбата участват и табла и рисунки на ученици и от другите класове на ОУ „Тургенев”.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *