Полиция за Великден

Засилено полицейско присъствие ще има по време Великденски във всички православни храмове, съобщават от Областната дирекция на МВР – Разград.
Посетителите в тях трябва да са с лични предпазни средства. В храмовете ще се допускат само хора, които не създават риск от разпространение на заразата. Четирите КПП-та, които функционираха на Цветница в района на църквата „Св.Николай Чудотворец” в Разград, ще продължат да следят за спазването на разпоредените противоепидемични мерки.
Пети контролно-пропускателен пункт ще бъде създаден в района на църквата в часовете, когато по канон се обикаля храмът. Пунктът ще бъде разположен на пресечката между улиците „Св.Климент” и „Сава Катрафилов” на и тази вечер от 22.30 ч.
За да се избегнат струпвания на хора, полицейските служители ще насочват и дават указания на посетителите по създадения ред. Отново в двора на църквата ще има възможност да се купуват и палят свещи. Вътре в самия храм ще бъдат допускани до 100 души при спазване на дистанция от 2 метра. На 19 април остава засиленото полицейско присъствие пред църквата.


/e-Razgrad/

Hits: 5

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.