Полиция блокира Завет, Брестовене, Острово и Сушево – търсят бракониери

Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност се провежда от тази сутрин на територията на град Завет и селата Брестовене, Острово и Сушево, съобщават от пресцентъра на МВР в Разград.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Разград към момента се извършват проверки с цел противодействие на престъпления и пресичане на нарушения на обществения ред. Извършват се процесуално-следствени действия на 8 адреса в посочените населени места. На един от адресите в град Завет е открита и иззета ловна охранителна камера с поставена СИМ карта в нея – обект на престъпление. В имот в село Брестовене е намерена и иззета надуваема рибарска лодка, също обект на престъпление. Работата на полицейските екипи продължава. В спецоперацията участват 88 служители с 25 автомобила.

На по-късен етап  ще бъде предоставена информация за резултатите от полицейската операция.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Полиция блокира Завет, Брестовене, Острово и Сушево – търсят бракониери”

  1. Полицията вярно постъпва аз искам по серийозни мерки особено в брестовене край парковете дето се продава наркотици.
    Особено във големия парк към бесетката,там обикалят много деца и възрастни хора сегашните деца се подлъгват и не знаят.момичетата да внимават кво вземат от другите,от чуждите хора не вземайте квото и дае,тях да има всичко марихуана,мента,анфетамин,и др.
    Да се засилат мерките в селото,ако трябва да са работи по смени силно полицейско наблудение. Камери ако трябва поткрепления от другите градове и области.

  2. Нямат с какво да се занимават надуваема лодка престапление полицаите боклуци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.