Полиция блокира Завет, Брестовене, Острово и Сушево – търсят бракониери

Специализирана полицейска операция по противодействие на конвенционалната престъпност се провежда от тази сутрин на територията на град Завет и селата Брестовене, Острово и Сушево, съобщават от пресцентъра на МВР в Разград.

Под ръководството на Окръжна прокуратура – Разград към момента се извършват проверки с цел противодействие на престъпления и пресичане на нарушения на обществения ред. Извършват се процесуално-следствени действия на 8 адреса в посочените населени места. На един от адресите в град Завет е открита и иззета ловна охранителна камера с поставена СИМ карта в нея – обект на престъпление. В имот в село Брестовене е намерена и иззета надуваема рибарска лодка, също обект на престъпление. Работата на полицейските екипи продължава. В спецоперацията участват 88 служители с 25 автомобила.

На по-късен етап  ще бъде предоставена информация за резултатите от полицейската операция.

/e-Razgrad/

Реклама:


2 Replies to “Полиция блокира Завет, Брестовене, Острово и Сушево – търсят бракониери”

  1. Полицията вярно постъпва аз искам по серийозни мерки особено в брестовене край парковете дето се продава наркотици.
    Особено във големия парк към бесетката,там обикалят много деца и възрастни хора сегашните деца се подлъгват и не знаят.момичетата да внимават кво вземат от другите,от чуждите хора не вземайте квото и дае,тях да има всичко марихуана,мента,анфетамин,и др.
    Да се засилат мерките в селото,ако трябва да са работи по смени силно полицейско наблудение. Камери ако трябва поткрепления от другите градове и области.

  2. Нямат с какво да се занимават надуваема лодка престапление полицаите боклуци

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *