Полицаите от КПП-тата получиха шлемовете си – дар от разградски предприемачи

Общинският кризисен щаб за борба с коронавируса продължава разпределението на дарението, предоставено в събота от трима местни предприемачи: Никола Николов, Милен Минчев и Стефан Томов.

С дарени от тях средства от днес полицаите, които работят на контролно-пропускателните пунктове на изходите на Разград, заедно с термосите кафе и чай, получават и храна. В първия ден в менюто им има хамбургер, предвижда се да получават и плодове. Храната се приготвя от Домашния социален патронаж, а топлите напитки – от ОП “Ученическо столово хранене и почивно дело“. На седемте КПП-та по два пъти на ден ги доставят служители на Община Разград, като в следобедната смяна се носят и храната, чая и кафето и за нощната смяна. Храна се осигурява и за служителите на Националното ТОЛ-управление, които дежурят с полицаите на пунктовете към по-натоварените пътища.

Днес отново със средства от дарението на тримата предприемачи на началника на РУ на МВР главен инспектор Станимир Станев бяха предоставени 120 предпазни шлема, които също ще бъдат раздадени на служителите на реда по КПП-тата.

Предпазни шлемове бяха раздадени и на общинските служители от фронт-офисите на партерния етаж на Община Разград, шлемове ще получат и работещите в Домашния социален патронаж и други общински звена, които работят с граждани.

Реклама:


/e-Razgrad/

Снимки: Общинска администрация

One Reply to “Полицаите от КПП-тата получиха шлемовете си – дар от разградски предприемачи”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *