Поклон пред Апостола

Кметът на Разград д-р Валентин Василев, председателят на Общински съвет Надежда Радославова, зам.-кметовете Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, зам.-областният управител Нурие Црънгалова и главният секретар Михаил Тодоров поднесоха цветя на паметника на Васил Левски.

Това стана на честването на 182 години от рождението му в двора на ОУ „В.Левски“, в което участваха представители на местната власт, граждани, институции, ученици и педагози.
В поздравителния си адрес към директора на ОУ „В. Левски“ Диана Първанова кметът д-р Валентин Василев казва, че със своята неуморна работа и непреклонен дух Левски се превръща в един от идеолозите на българската национална революция. Затова толкова години ние все още пазим непокътнат спомена за делата на Апостола на свободата. В него той пожелава на всички да пазят и съхраняват любовта към нашата история и нейните светли личности.
В програмата, посветена на годишнината от рождението на Васил Левски участваха деца от клуб „Млади възрожденци“, които представиха музикално-поетична програма, празнично слово поднесе Диана Първанова.
След церемонията по поднасяне на венци и цветя децата имаха възможност да творят в подготвената детска работилница.


/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *