Поздравителни адреси от просветния министър и министъра на спорта за три световни разградски атлетки

1 252 преглеждания

Поздравителни адреси и от спортния министър Красен Кралев и грамоти от министъра на образованието Тодор Танев получиха днес три разградски атлетки, участнички в най-успешните досега за български деца Световни ученически игри през лятото н китайския град Вухан.
IMG_6874Константина Борисова завоюва сребърен медал на 400 м, Екатерина Колева грабна бронза в същата дисциплина, а Елена Борисова зае четвъртото място в бягането на 800 м.
Момичетата, и трите от Езиковата гимназия, но преди това възпитанички на ОУ „В.Левски”, получиха адресите от началника на просветния инспекторат в Разград Атанас Дончев в присъствието на директорите на ГПЧЕ „Екзарх Йосиф” Пейчо Георгие3ве и на ОУ „В.Левски” Диана Първанова /която бе и водач на българския отбор в Китай/, треньора си Красен Цанев и експерта по спорта в инспектората Николай Миланов.
В селектирания национален отбор по лека атлетика на световните ученически игри в Китай бяха още Полина Макавеева от Плевен, която грабна златото на хвърляне на диск, Никол Петрова и Мила Лазарова от София.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *