Поздравителен адрес до Ива Митева – председател на Народното събрание  

Ръководството на Община Разград изпрати поздравителен адрес до новоизбрания председател на 45-ото Народно събрание – разградчанката Ива Митева.

В поздравителния адрес, подписан от заместник-кмета Добрин Добрев – и.ф. кмет на Община Разград, се казва:

„Това е постижение за Вас като личност и професионалист, но и повод за гордост за родния Ви град Разград и неговите жители! За пръв път в историята на българския парламентаризъм Разград има свой представител на поста „председател на Народно събрание“ и вълнението и положителните емоции сред съгражданите ни са много.

От тяхно и от свое име Ви желая успешна и ползотворна работа, мъдро и уверено да ръководите дебатите в Народното събрание, което да взема отговорни решения, водещи до подобряване живота и благосъстоянието на българските граждани! Да продължите традициите на законотворците от първите години на парламентаризма в страната ни, които са служили на Род и Родина с чисти сърца и души, да работите за спазване на демократичните принципи на развитие на държавата, включително принципите на разделение на властите и взаимен контрол между тях, да увеличите осезателно доверието на българските граждани към законодателния орган на Република България!“.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.