От днес „Синя зона” северно от „Бели Лом“- от Пощата до Панчоолу моста, от понеделник – скоби за нарушителите

От понеделник по северното платно на бул. „Бели Лом” – в участъка от кръстовището с ул. „В.Левски” /с лъвчетата/ – до „Панчоолу мост” /с орлите/ е „Синя зона” за паркиране в Разград.

Наредба №12 за организацията на движението по общинските пътища и улици на територията на Община Разград е приета от Общински съвет-Разград още през 2015 г.

Обозначителните знаци за „Синя зона” между Пощата и Панчоолу моста вече са поставени”. От днес, 18 август, контрольорите ще събират такси за „Синя зона” и в този участък. Те ще предупреждават  шофьорите, че от понеделник, 23 август, ще започне поставянето на скоби на автомобилите на нарушителите. Валидна е и възможността за заплащане на с СМС на кратък номер 1384. Таксата и през контрольор, и през СМС е 1,20 за час. Работното време на Синята зона е от 8,30 до 17,30 ч., паркирането е безплатно в събота, неделя и празничните дни.

От Общината припомнят, че според Наредба №12 сред действащите като „Синя зона” участъци са и: ул. „Кирил и Методий” – с начало кръстовището с ул. „Стефан Караджа” и бул. „България” и край – до кръстовището с ул. „Цар Асен”; ул. „Марица” – с начало кръстовището с ул.„Искър” и край – до кръстовището с ул. „Хан Крум”; ул. „Васил Левски” – с начало кръстовището с ул. „Дунав” и край – до кръстовището с ул. „Панега”.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.