Отново отлично представяне на разградски лекоатлети на републикански първенства

КАРОЛИНА ИВАНЧОВСКА СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНИЯ МЕДАЛ ПРИ МОМИЧЕТАТА ДО 16Г. В СПРИНТА НА 400М И БРОНЗОВИЯ МЕДАЛ В БЯГАНЕТО НА 800 М * ДИМАНА ЗАХАРИЕВА  – С БРОНЗ В ТРОЙНИЯ СКОК И В СКОКА НА ВИСОЧИНА

Ново отлично представяне направиха състезателите на СКЛА „Лудогорец“ в държавните шампионати за мъже и жени и момичета и момчета до 16 г.

Каролина Иванчовска спечели златния медал при момичетата до 16 г. в спринта на 400 м с резултат 60.0 сек. и бронзовия медал в бягането на  800 м с резултат 2,23мин.

Димана Йорданова стигна до бронза в тройния скок с резултат 12,57 м и в скока на височина с резултат 1,55 м. Тя е 6-та и в скока на дължина с резултат 5,55 м.

Николай Тодоров е 4-ти в тройния скок с резултат 13,65 м и 8- ми в скока на дължина; Виктория Руменова е 4-та в бягането на 3000 м с препятствия. На 5т-о място е щафетният отбор 4х400 м при мъжете. Християн Карчев е 7-ми в бягането на 400 м с препятствия, а Василена Накова е 8-ма в същото бягане при жените. Осма е и щафета 4 х 400м жени.

От клуба изказват специални благодарности на “Лудогорско“ пиле  за финансовата и морална подкрепа.

/e-Razgrad/

Hits: 0

One Reply to “Отново отлично представяне на разградски лекоатлети на републикански първенства”

  1. Това разградско момиче Каролина Иванчовска е родена за лекоатлетка в бяганията. Тя има и по-добри постижения в дисциплините си от настоящите в това съзтезание, където се е съзтезавала вероятно с по-възрастни от нея съзтезателки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.