Отварят за движение ремонтираната „Странджа“

ОСТАВА ВРЕМЕННО ОГРАНИЧЕНИЕ НА СКОРОСТТА ОТ 30 КМ/Ч

Ремонтът на 490 м. от улица „Странджа“ приключи, готово е и кръговото кръстовище до магазин „Билла“, съобщават от пресцентъра на Община Разград.

От утре, 18 юни, докато обектът бъде въведен в експлоатация от приемателна комисия, назначена от РДНСК – Разград, в участъка: ул. „Странджа“ – от входа за МПС на бензиностанция OMV до кръстовището ѝ с ул. „Янтра“ и ул. „Дунав“ – от кръстовището на ул. „Странджа“ до кръстовището ѝ с ул. „Тополница“ – остава временно ограничение на скоростта от 30 км./ч. Община Разград призовава водачите да спазват временното ограничение, което ще отпадне с приемането на обекта от приемателната комисия.

От Общината припомнят, че ремонтът на 490 метра от ул. „Странджа“ на стойност 382 000 лв. от бюджета на Община Разград, започна в началото на май.

Друга част от ул. „Странджа“ също е обект на обществена поръчка, която се провежда в момента. Тя е на прогнозна стойност 1 583 333.33 лв. без ДДС и е за ремонт на 2400 м от бул. „Априлско въстание“ – от ул. „Пета“ /до автогарата/ до ул. „Перистър“ и на още 400 м от ул. „Странджа“ – от ул. „Добруджа“ до ул. „Дунав“.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.