Областният управител честити Баба Марта на децата от две детски градини

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен и екипът му честитиха Баба Марта на възпитаниците на две детски градини – малчугани от ДГ“Славейче“ посетиха Областна администрация, а тържеството на ДГ“Зорница“ бе в детската градина.

Осем деца от ДГ“Славейче“-Разград изнесоха програма в заседателната зала на Областна администрация, а след като получиха аплодисменти от Областния управител Гюнай Хюсмен, заместниците му Нурие Црънгалова и Евгени Драганов и главният секретар Михаил Тодоров, закичиха с мартеници ръководството на институцията. Г-н Хюсмен поздрави децата за чудесните им изпълнения и им пожела да са здрави, да радват родителите и учителите си, приветства и педагозите за добрата им работа с бъдещето на Лудогорието. За почерпка на талантливите малчугани предостави плик с финансови средства.

След празника в Областна администрация г-н Хюсмен и заместниците му бяха гости и на тържество в ДГ“Зорница“. Възпитаниците на детската градина с песни, стихчета и куклен театър посрещнаха Баба Марта в присъствието и на кмета д-р Валентин Василев и заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов. Г-н Хюсмен честити празника на всички присъстващи, сподели, че за него е голямо удоволствие да се среща с такива умни, красиви и послушни деца и пожела на учителите успехи в образоването и възпитанието на малчуганите. За спортните занимания на децата г-н Хюсмен предостави три федербала и две футболни топки.

e -Razgrad.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.