На мача „Лудогорец“ – Берое“ публиката ще заеме само 30% от капацитета на стадиона

За да се гарантира спазването на разпоредените от здравния министър ограничения, свързани с противоепидемичната обстановка в страната и да не се допускат нарушения на Закона за спортното хулиганство,

за футболната среща между „Лудогорец”  и “Берое” от 19.45 часа на стадион “Хювефарма арена” днес, от 17.45 часа няма да се допуска  придвижването на автомобили в спортната зона.  По улиците  “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард ще бъдат изградени пропускателни постове, които ще лимитират и ограничат движението по тях. Временната забрана за движение на МПС няма да важи за живущите в района на спортната зона.

От ОД на МВР-Разград призовава гражданите да се съобразяват с въведените мерки и да изпълняват указанията на полицейските служители. Забранява се струпването на зрители на входовете на стадиона – те трябва да спазват необходимата дистанция един от друг във връзка със заповедта на Министъра на здравеопазването за въведените противоепидемични мерки и допустима заетост от 30 % капацитет на стадиона. Категорично се забранява внасянето на спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, източници на открит огън, леснозапалими течности или други пожароопасни материали. На стадиона няма да се допускат лица, носещи хладно или огнестрелно оръжие, чадъри или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване. Всички посетители на стадиона са длъжни да носят документ за самоличност.

/e-Razgrad/

Реклама:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *