Младежите от БЧК в Разград преизбраха областния си координатор Мариета Иванова

Българският младежки червен кръст – Разград днес проведе отчетно-изборното Общо събрание на клубовете, съобщиха от милосърдната организация.

Присъстваха делегатите на младежките клубове от областта. Специалистът Наталия Балтаджиева откри събранието.

Областният координатор Мариета Иванова отчете дейността на младежите за двете години от мандата. Акценти в отчета бяха изпълняваните проекти, участие в различни по модули и нива обучения, социално помощна дейност, фондонабирателни кампании и др. Делегатите гласуваха доверие на новото ръководство за XV мандат.

Областен координатор на БМЧК Разград отново е Мариета Иванова, активен доброволец в организацията. За заместник-областни координатори бяха избрани Виктория Петрова и Стилияна Димитрова, дългогодишни обучители в младежката ни организация.

Делегатите на ОСК приеха Плана за дейността на БМЧК Разград за 2019 г. и Насоки за работа на младежката областна организация за следващия двугодишен период.

Общото събрание на младежите беше уважено от д-р Ивета Кулева –зам.- председател на областната организация на БЧК, д-р Милена Кехайова – директор на секретариата на ОС на БЧК, г-жа Сема Алиева, ръководител на клуб БМЧК – Исперих.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.