„Лудогорец“ изпусна две точки в мача с ЦСКА

„Лудогорец“ пропусна да победи ЦСКА в дербито на кръга. Мачът завърши 0:0. Шампионите имаха по-чистите положения, докато домакините само веднъж застрашиха вратата на Пламен Илиев.

В 9-та минута Али Соу закачи с ръка Козмин Моци и защитникът падна на земята. Картон за гамбиеца обаче нямаше. Три минути след това Николай Йорданов можеше да даде дузпа на гостите. Чибота нахлу отдясно и центрира, Недялков отигра, топката стигна до Клаудиo Кешерю, който игра с нея и тя срещна ръката на Раул Албентоса. Последва спречкване между румънеца и испанеца.

 

Първият удар в срещата отправи Рубен Пинто в 24-та минута, но той не беше точен. В 34-атаминута Рафаел Форстър спря Соу пред пеналта на „Лудогорец“ с фаул. От пряк свободния удар Тиаго стреля право в ръцете на Пламен Илиев.

В 60-та минута Мавис Чибота надбяга като малка гара Раул Албентоса, финтира испанеца и поднесе отличен пас на Икоко. Десният халф-бек обаче направи непростим пропуск и от няколко метра не уцели вратата. ЦСКА отговори десет минути след това. Козмин Моци фаулира Али Соу пред границата на наказателното поле. Зад топката отново застана Тиаго, който този път би много по-добре. Пламен Илиев обаче блесна с невероятно спасяване. В 75-та минута Чибота и Марселиньо направиха добро двойно, но конгоанецът нанесе неточен удар, макар и да бе на добра ситуация.

В 85-та минута Али Соу би с глава, но не намери целта, а същото стори след това и Рубен Пинто, който би от над 25 метра. В последните минути сякаш „Лудогорец“ искаше повече победата и се пренесе в половината на „червените“. Рафаел Форстър пробва да удара от фаул, но не сполучи.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.