Лейман Тюлеоглуева поема социалните дейности в Общината

“ДЯСНАТА Й РЪКА“ ДОСЕГА – АЙШЕ ЕЮБОВА, ЗАЕМА ПОСТА Й НА ДИРЕКТОР НА СТАРЧЕСКИЯ ДОМ В РАЗГРАД

Кметът на Разград Денчо Бояджиев се срещна със служителите на Дома за стари хора в Разград, за да им представи новия директор на институцията, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Досегашният ръководител на Дома Лейман Тюлеоглуева спечели конкурс за началник отдел „Социални услуги и здравеопазване“ в Община Разград и от понеделник встъпва в тази длъжност.

Новият директор на Дома за стари хора е Айше Еюбова. Тя е завършила две специалности в Шуменски университет, едната е финансист и счетоводител, а втората – социален работник. Целият й трудов стаж е в Дома за стари хора в Разград. Работи там като специалист социални дейности от 2007 година насам.

Кметът Денчо Бояджиев обяви пълната подкрепа на ръководството на Община Разград за новия директор Айше Еюбова и й пожела да поддържа високото ниво на социалните услуги, което е достигнато там, да бъде настоятелна и амбициозна по отношение осигуряване на повече удобства за потребителите в Дома и за подобряване условията на труд на служителите. Кметът благодари за добрата работа на Лейман Тюлеоглуева, по време на нейното управление на Дома той стана един от десетте най-добри старчески домове в страната.

Кметът Бояджиев обсъди със служителите проблемите, които срещат в работата си. Един от тях е с държавните стандарти за социалните услуги в Дома и вече е поставен за обсъждане в Националното сдружение на общините в България. Кметът увери, че ще се работи по материалната  база, включително за изграждане на външен асансьор.

Лейман Тюлеоглуева е стри висши образования – медицинско със специалност медицинска сестра, социални дейности и право. Лейман Тюлеоглуева е доктор по право. Работила е 9 години като медицинска сестра в МБАЛ“Св. Иван Рилски“-Разград, 2 години като директор на Дома за възрастни хора с деменция, а от февруари 2000 г. е директор на Дома за стари хора в Разград.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 0

One Reply to “Лейман Тюлеоглуева поема социалните дейности в Общината”

  1. Честито повишение!
    Зная, че то е постигнато в резултат на знания, труд и много старание от ваша страна, затова искам да Ви пожелая да докажете, че напълно заслужавате този пост и да постигнете още много успехи в кариерата и живота си!Радвам се за вашите напълно заслужени успехи. Те са израз на труд, упоритост и себеусъвършенстване. Затова от сърце: честито и успех на новата позиция!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.