Компютърният специалист Деян Пейчев оглави разградската организация на „Зелено движение”

Учредителното събрание на „Зелено движение“ избра тази вечер компютърния специалист Деян Пейчев за председател на разградската организация на партията.

Гости на форума бяха Владислав Панев – съпредседателя на „Зелено движение“ и член на УС на „Демократична България“, Надежда Бобчева, координатор на местните организации, Никола Йорданов – шеф на предизборния щаб на „Зелено движение“, зам.-кметът на Разград Милена Орешкова, общински съветници от обединение „Демократична България (Да България, ДСБ, „Зелено движение“),(Съюз на демократичните сили, Движение „България на гражданите)“, членове и симпатизанти на демократичната общност от Разград и областта.

Деян Пейчев е на 34 години, разградчанин, семеен с едно дете. Бе най-младият в листата за общински съветници от демократичната общност на последните местни избори. Сам себе си определя като еколог по душа. Оптимист за бъдещето на организацията тук. Твърди, че хората отдавна търсят него и съмишлениците му за решаване на неотложни в името на децата проблеми на града и общината. Щастлив е, че е част от „Зелено движение“, което заема свободна ниша в политическото пространство в столицата на Лудогорието. Първата му лична кауза в обществен интерес е да се направи пълна ревизия на всички пешеходни пътеки в Разград и селата на общината, да бъдат поставени на точните им места, да бъдат осветени, а на възловите кръстовища да бъдат и повдигнати. За да не се стига отново до трагичния случай като този от петък вечер с възрастната жена и с блъснатото преди седмица момче – и двамата на пешеходни пътеки.

Пред учредителите на „Зелено движение“ и гостите в залата Владислав Панев изрази искрената си радост от новото попълнение в партията, при това от все млади и можещи хора. Покани ги на националното събрание след два месеца в София и обеща пълна подкрепа в организационния живот на структурата в Разград.

Панев обяви, че пред партията и демократичната общност в национален мащаб престои много работа за подготовка и успешно представяне на парламентарните избори през пролетта на 2021 година. Само да поставим началото на преустройството на водния сектор у нас и подобрявана на бизнес средата пред производителите на електроенергия от възобновяеми енергийни източници през следващия парламентарен мандат, това никога няма да бъде забравено от идващите след нас. Защото то ще гарантира милиарди инвестиции навсякъде в страната, категоричен бе Владислав Панев.

От името на СДС областният председател на партията и общинско съветник Иво Димитров поздрави учредителите, пожела им да работят активно,  както и преди формалния акт днес за публичност, да бъдат катализатор за останалите политически сили тук, за да могат те, заедно като коалиция, да работят за решаване на екологичните проблеми, важни за всички в Разград и неглижирани години наред.

Областният председател на „Да България“ Огнян Обрешков обяви, че вижда в новоучредената организация чудесен партньор. И си пожела заедно така да развият екосистема на Разград, че той да не бъде свързван само със зелените от „Лудогорец“, но и като зелен град с развита и стабилна екосистема.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Компютърният специалист Деян Пейчев оглави разградската организация на „Зелено движение””

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.