Книжки с приказки за всички в детската градина днес, подаръци за Първи юни и за родените ин витро  

Поради противоепидемични мерки, въведени във връзка с извънредната епидемична обстановка в страната, Община Разград няма да организира традиционните тържества за Деня на детето Първи юни, но за най-малките жители на общината бяха подготвени подаръци.

Те са за всяко от 586-те деца, които са отново в детска градина или ясла днес. Книжките с приказки български и от световната класика. Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев заедно със заместник-кмета Милена Орешкова лично връчиха част от подаръците на деца в градините.

Денят на детето по традиция специален за семействата, подкрепени от общинската Програма за финансово подпомагане на двойки, семейства и лица с репродуктивни проблеми. Десет са вече децата, включени в регистъра на родените по Програмата. Чрез родителите си всяко от децата получи подарък от Общината. Заместник-кметът Милена Орешкова в индивидуални срещи с част родителите предостави подаръците, съобразени с възрастта на децата, най-големите сред тях са на 5 години, а двете най-малки са родени през януари 2020 г.

Кметът Денчо Бояджиев уважи и 30-годишнината от създаването на Центъра за работа с деца, като се включи с онлайн поздрав в техния видеоклип, припомнящ общоградските тържества от предходни години. Видеаоклипът може да бъда видян ТУК.

Реклама:

/e-Razgrad/

Снимка: Общинска администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.