Клуб „Дръзки“ организира състезание по динамична стрелба

На стрелбището на спортен клуб по стрелба „Дръзки“, се проведе състезание по IPSC – динамична стрелба с пистолет MAD FOREST Handgun 2021.

Състезанието се провежда за пета поредна година, като вече утвърди своя традиционен характер за областта. Участие взеха 81 състезатели, като 7 от тях бяха от чужбина. През двата дена от състезанието стрелците премериха своята бързина и точност в следните девизии: Classic, Open, Production,  Production Optics, Production Optics Light, Revolver, Standart и PCC.

Оръжията, използвани от състезателите в динамичната стрелба, са пистолети и револвери с калибър 9 мм. И в осемте дивизии състезателите обстрелваха над 60 хартиени и метални мишени, подредени в шест отделни сцени на разстояние от 1 до 15 м.

На 06.06.2021 г. клубът ще бъде домакин на държавното първенство по динамична стрелба с гладкоцевно оръжие под наименованието MAD FOREST Shotgun 2021, на което участие са заявили състезатели както от страната, така и от чужбина. СНЦ „Спортен клуб по стрелба „Дръзки” извършва спортно – тренировъчна и спортно – състезателна дейност на собственото си стрелбище, находящо се на главен път Русе – Варна, преди с. Ушинци, като клуба разполага със сертифицирани инструктори, които могат да обучат всеки желаещ, дръзнал да се запознае с динамичната стрелба.

/e-Razgrad/

Hits: 18

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.