Издъхна 22-годишна жена, намушкана от съпруга й в Глоджево

22-годишна млада жена, жестоко намушкана с нож от съпруга й, е починала в болницата в Русе.

Въпреки операцията, прелетите значителни количества кръв и усилията на лекарите от УМБАЛ “Канев”, тя е изпаднала в мозъчна смърт и по-късно е издъхнала.
В критично състояние остават 45-годишната й майка и 44-годишния й баща, които също бяха нападнати с нож в дома им след битов скандал. 27-годишният извършител и съпруг на убитото момиче е задържан от полицията. Двамата имат малко дете.
Сигналът за ужасяващото престъпление е подаден малко преди 7 часа сутринта от служител в съседната бензиностанция, който чул виковете.
На място са изпратени екипи на полицията и три линейки на “Спешна помощ”, като първоначално сигналът е бил за двама убити. Тримата пострадали са откарани в спешното отделение на УМБАЛ “Канев” – Русе, където вече са ги очаквали медицински екипи с подготвени запаси кръв. Всички членове на семейството са били в тежко състояние, като с най-голяма кръвозагуба е била починалата. С множество наранявания и пробит бял дроб е баща й, а майката е с прободен бъбрек. Те са в реанимация с опасност за живота.
На мястото на инцидента през целия ден продължиха огледите от дежурна оперативна група от ОДМВР – Русе, като са предприети всички необходими действия за изясняване на случая.
Cross.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.