Иван Кръстев и Иво Христов: На 26 май БСП ще бие ГЕРБ отново!

Иван Кръстев и Иво Христов: На 26 май БСП ще бие ГЕРБ отново!

“На 26 май ще излезем на нетипични европейски избори. В неделя за пръв път ще не просто ще определим кои ще бъдат нашите представители в Европа, а да решим дали сега съществуващият политически модел ще продължи да пуска своите метастази в нашата родина.

Дали случващото се в основните социални системи в страната, но и в местното самоуправление и правораздаването, ще продължи да срива българската държавност, да подкопава устоите на граденото със столетия.” Това каза днес на среща с разградчани кандидатът за член на Европейския парламент от листата на „БСП за България“ Иван Кръстев.

„Ние от БСП никога не сме крили, че настоящите избори са вот на доверие към настоящото управление и неговия лидер. Защото това е не политическа борба, а борба да отстояваш правото си на свободно мнение срещу тези, които искат да ни отнемат свободата. Време е да сложим край на това. Всеки от нас е в правото и във възможността си да го направи. Нека само два дни след най- красивия и най-български празник – празника на духа, да повярваме в силата си, увери множеството в градинката пред галерията Иван Кръстев.

На финала той прогнозира резултата от предстоящото гласуване и пожела на участниците във финалната среща от предизборната кампания в столицата на Лудогорието: „Идва нов ден, идва ново начало. След 26 май България няма да е същата, защото Българската социалистическа партия, която единствена е побеждавала ГЕРБ, ще го направи отново. И с бюлетина N18 ще донесе промяна в България, дай, Боже, промяна в Европа, а наесен промяна и в Разград и региона.”

Иво Христов, който е под N 4 в листата на „БСП за България“ сподели, че с Иван Кръстев преди Разград са били в Исперих и Кубрат и са видели изключително красива природа и много разбити пътища – „резултат от 10-годишното управление на ГЕРБ и 10-годишно членство на България в Европа”.

„Наистина ще бъде много обидно и самоиронично, ако два дни след 24 май изберем отново еднокнижници и невежи хора да управляват държавата, каза още Иво Христов.

„Цялата власт е в ръцете на една партия и дори на един човек, който сега обикаля държавата и раздава пари и обещава. Помислете, всеки пък когато чуете, че Борисов дава, че той бърка във вашите джобове“ предупреди Иво Христов участниците в срещата. И ги призова: „За да не продължава тази схема, която превърна България в обезлюдяваща се и демографски умираща страна, която създаде класа от евромилионери с техните апартаменти, къщи за гости и къщи в Барселона и която прогони два билиона българи зад граница, ние задължително трябва да победим на 26 май с бюлетина N18.

На изборите в неделя ще спечели най-организираният. От нас зависи това да сме ние!

Да си върнем достойнството и дадем нова перспектива на страната.“

Срещата завърши с коктейл, а всички можаха да разгледат и националната изложба „Лудогорие“, която е подредена в залите на галерията.

/Платена публикация/

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

Hits: 0

One Reply to “Иван Кръстев и Иво Христов: На 26 май БСП ще бие ГЕРБ отново!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.