За студентския празник всички хотели и механи в Банско – резервирани!

В навечерието на студентския празник механите и хотелите в Банско са резервирани на сто процента. Около 10 000  студенти от различни краища на България се очакват да пристигнат за 8 декември в курортното градче. Неслучайно местните наричат Банско “Студентската столица“ .

Повечето от предлаганите куверти са за два дни с осигурена вечеря и празнична програма. Един двудневен пакет струва между 150 и 200 лева на човек.

Повечето студенти, които са решили да купонясват в Банско са отделили между 300 и 500 лева. Има и такива обаче, които предпочитат по-непознати и по-евтини дестинации.

“Като видях там какви са цените и едва ли не ме беше срам че съм пожелала пари от нашите и да отида някъде да ги пръсна. Буквално мисля, че за три дни похарчих към 1000 лева”, споделя студентка.

Собствениците на заведения в Банско се надяват и тази година студентският празник да премине без сериозни инциденти. Предвидени са и допълнителни мерки , за да бъде осигурено спокойствието както на празнуващите, така и на редовните клиенти.

Cross.bg

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.