Затварят банковите офиси в Паспортна служба и КАТ

От пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Разград съобщават, че от 31 януари 2022 година банковите офиси на ОББ в звената „Български документи за самоличност” и „Пътна полиция” преустановяват дейност.

Плащания могат да се извършват на ПОС-терминални устройства, с които разполагат всички структурни звена. Таксите за съответните административни услуги могат да бъдат платени и в избрани от клиентите банки или офиси на „Български пощи”.

„БДС“ в РУ – Кубрат възстановява обслужването на населението от днес /18.01.2022 г./ с прием и връчване на лични карти, паспорти и шофьорски книжки.

„БДС“ в РУ – Исперих до 28.01.2022 г. ще обслужва само прием и връчване на лични карти и паспорти. Документи и шофьорски книжки ще бъдат приемани и връчвани в сектор „Пътна полиция“ в Разград.

ОД на МВР-Разград се извинява за причиненото неудобство при административното обслужване за издаване на документи за самоличност.

От началото на годината до момента са приети 783 заявления за издаване на лични карти, като 267 от услугите са били експресни и бързи. При паспортите са подадени 557 заявления, от които 173 са за експресна и бърза услуга. От 18 до 31 януари 2022  г. с изтекъл и изтичащ срок са 527 лични карти, 247 паспорта и 247 шофьорски книжки.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.