Зам.-кметът Добрин Добрев е водачът на листата на БСП в Разград

Зам.-кметът на община Разград Добрин Добрев е водачът на кандидат-депутатската листа на „БСП за България“ в Разградски избирателен район на предстоящите предсрочни избори за Народно събрание на 2 октомври.

Решението на Националния съвет на БСП за определяне на водачите на листи е прието със 105 гласа „за”, 0 гласа „против” и 5 гласа “въздържал се”.

Добрин Добрев е на 36 години. Завършил е ПТГ “Шандор Петьофи“-Разград и Русенски университет „Ангел Кънчев“, специалност „Право“. Юрист по образование.

Семеен, с две деца.

Работил е като младши експерт в Бюро по труда – Разград, асистент в инспекционната дейност в Дирекция “Инспекция по труда “- Разград, младши експерт „обществени поръчки“ и юрисконсулт „обществени поръчки“ в Община Разград и главен юрисконсулт в Община Попово. Зам.-кмет на Община Разград от 2019 г. Изпълнява функциите на кмет при отсъствие на кмета Денчо Бояджиев.

Това е второто участие на Добрин Добрев в избори за Народно събрание. Той бе втори в листата на „Коалиция за България“ за парламентарните избори през есента на миналата година.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.