Закритото заседание на Общинския съвет в Разград тръгна, може да се проследи онлайн

При прилагане на строги санитарно-хигиенни мерки във връзка с извънредното положение заради разпространението на коронавирус в България започна заседанието на Общински съвет -Разград за месец март, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

В него участват 25 общински съветници, 8 са внесли предварително заявления за отсъствие по уважителни причини. Макар общинските съветници от ГЕРБ предварителна да бяха обявили, че няма да участват в заседанието, те все пак имах свой представител в залата – съпредседателят на групата Надежда Радославова. А верен на стила си – най-атрактивен бе Иво Димитров от Демократична България – с дъждобран и калцуни.

Всеки от съветниците е с предпазна маска и ръкавици, за да има разстояние между тях работните им места са през банка. От вносителите в заседателната зала на 11-я етаж в Община Разград присъства само кметът на Денчо Бояджиев. Зам.-кметовете и експертите от местната управа изчакват във фоайето и влизат в залата при разглеждане на внесена от тях докладна или наличие на въпроси към тях.

37 са докладните записки, които са включени в дневния ред на сесията.

Поради извънредното положение заседанието е закрито, но се излъчва пряко на сайта на Община Разград, Радио „Разград“ и на телевизия КИС-13.

/e-Razgrad/

Снимки: Общинска администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.