Елка НЕДЕЛЧЕВА: Гласувайте за хора, на които можете да поверите своето и бъдещето на децата си

Скъпи приятели,

Само броени дни ни делят от един съдбовен избор – изборът не на една или друга партия, а изборът на посоката, в която искаме да поеме България. От нас зависи дали ще позволим да ни управляват хора, които превърнаха България в най-тъжното място за живеене, както сочат световните класации, или ще дадем шанс на надеждата за по-добър живот.

На 14 ноември българският народ очаква нов ангажимент за управлението на страната – националноотговорен и социалносправедлив. В настоящата политическа реалност  единствено Коалиция „БСП за България” може да бъде гарант за такова управление.

Затова гласувайте за хора, на които можете да поверите своето бъдеще и бъдещето на децата си. Доверете се на тези, които застават пред вас с ясни, точни и реално изпълними ангажименти и решения още за първите 100 дни от следващото управление на държавата. Задачите и промените, които трябва да осъществим в кратки срокове, са толкова много и са във всички сфери. Програмата ни е ясна, точна, конкретна. Помислили сме за всеки и за всичко. Ще посоча само един раздел от нея, за мен – най-важният. Това е  „Държавна политика за по-високо качество на живот в регионите. Балансирано развитие на регионите за планиране”, с конкретни 11 приоритети за постигането на тази цел. Защото съм убедена, че е важно не само България да догони страните от ЕС. Също толкова необходимо е и нашият регион, Лудогорието, да се изкачи в положителните класации на нашата страна. За да спрем изтичането на младите хора, да повишим доходите, перспективите и желаната реализация на всеки жител на Разградска област.

Несъмнено ще  са необходими усилия, честност, отговорност и воля от всички, за да го осъществим. Ще стане, но само ако сме обединени от грижата за  хората, за страната и нейното достойно място в Европейския съюз.

Ние кандидатите  на Коалиция „БСП за България” сме доказали своята социална отговорност и няма да ви подведем.

Гласувайте, изберете кой да управлява страната. Направете информиран избор и помислете кой какво ви предлага.

На 14 ноември гласувайте с разум и воля, но не волята на тези, които отново се домогват до властта, за да замажат следите на престъпното си управление, а с волята да намерим най-добрите решения за България.

На 14 ноември с номер 33 в бюлетината за достойна, перспективна и социална България.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.