Държавата включи Медицински център „Ре Спиро“ в картата на Ковид зоните

Тази седмица стартира програма на правителството за Ковид зони.

Какво всъщност се случи?

Два са изводите,  които правят впечатление.

Медицински център „Ре Спиро“ на сем. д-р Диана и Иван Киселови в Разград е доказана Ковид зона и без посочване от държавата от вече година и половина.

Сега правителството даде възможност на амбулаториите да  работят с ковид вируса  и да могат да облекчат  в кавички  и без това изтерзаното от всички предходни кабинети болнично здравеопазване.

Какъв е алгоритъмът?

  • Диагностика и лечение на леки и средно тежки случаи на Ковид инфекции;
  • Здравно осигурени пациенти;
  • Е-направления за диагностика и Е-безплатна рецепта.

Остават надеждите високият процент на смъртност в Разградска област бъде намален и да се използват  всички съвременни  методи за диагностика и лечение на „Стихията Ковид“, както я нарече д-р Киселов в публикация в e-Razgrad.bg преди няколко месеца.

/e-Razgrad.bg/

Hits: 1

One Reply to “Държавата включи Медицински център „Ре Спиро“ в картата на Ковид зоните”

  1. Как може такова безочие. Това не са лекари, а мошеници. Тестовете, които правят за Ковид са фалшиви и само лъжат хората. РЗИ Разград много добре го знаят това нещо, но за жалост нищо не предприемат. Това е пълно незобразие. Както всяко нещо в България и тук бизнес интереса е на първо мясно, а не здравето на хората. А този човек не може да се нарече лекар, отношението му към хората е изключително арогантно и агресивно. Пиша за залост като потърпевш и се моля никога повече да не се налага да се срещам с този човек по какъвто и да е повод.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.