Дом за всички – всичко за дома! Това е „Алфа“ – най-големият строителен хипермаркет в Лудогорието

Дом за всички  всичко за дома! В това днес се убедиха гости, приятели, партньори и клиенти на „Алфа Трейд“ ООД на тържественото откриване на строителния магазин „Алфа“- най-големият в Лудогорието!

Внушителната двуетажна сграда с обща застроена площ от 2000 кв. м е на входа на Бизнес зона „Перистър“, на 50 метра вляво от бул. „Априлско въстание“ в посока Русе.

Специални гости на церемонията бяха кметът Денчо Бояджиев ,цялото ръководство на община Разград и областният управител Гюнай Хюсмен.

Водосвет за здраве на собствениците и заетите в магазина, а и на всички негови бъдещи клиенти, отслужи архиерейският наместник отец Георги.

Реклама:


Кметът Денчо Бояджиев поздрави съдружниците във фирма „Алфа Трейд“ Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов за куража да направят такава голяма инвестиция в трудното ни време, припомни си не толкова далечната 2006 година, когато бе решено мястото, на което сега е и магазин „Алфа“, да бъде изградена Бизнес зоната „Перистър“ и напълно убедено заяви, че почти на финала на запълване на капацитета на терена има чест да бъде на откриването на бижуто в зоната.

Гюнай Хюсмен определи магазина като Европа в Разград, макар че според него Европа има какво да си „купи“ точно от магазин „Алфа“. И насърчи разградчани да подкрепят инвеститорите като станат редовни клиенти на хипермаркета.

Управителят на „Алфа Трейд“ Валентин Христов благодари от сърце на всички, които по някакъв начин са се докоснали и участвали в изграждане на магазина и покани с „Добре дошли“ в него разградчани и хората от Лудогорието.

Асортиментът в хипермаркета е с над 50 000 позиции – всичко необходимо за изграждането на една сграда – от основите до обзавеждането и живота в нея, двора и градината след това – и с най- дребните неща за поддръжка и ремонт.

Днес магазинът предлага 15% отстъпка от цената на всяка стока. А веднага след касовата зона е Колелото на късмета, откъдето може да бъде спечелен един от над 200-те подаръка. И още – с всеки касов бон клиентът получава талон, който се попълва и пуска в прозрачните урни до касите. В понеделник – Димитровден /професионалният ден на строителя/ в 10.30 часа талоните ще участват в томбола за още по-големи награди. Имената на късметлиите ще бъдат публикувана във фейсбук страницата на хипермаркета и в сайта e-Rаszgrad.bg.

Съдружниците във фирмата „Алфа Трейд“ Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов, притежават общо 7 декара складови и търговски площи в района.

Бизнесът им стартира през 2007 година с малък склад за строителни материали. Изпитанията и на икономическата криза ги каляват и амбицират за нови проекти. Така се стига до създаването на бранда „ДЕКЕН“ за качествени материали и стоки за строителството.

През 2018 г. Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов са вече напълно убедени, че Разград има нужда от голям строителен магазин, като в съседни и не чак толкова близко до столицата на Лудогорието градове.

В изграждането на строителния хипермеркет „Алфа“- от проектирането до последните детайли по завършването му, са ангажирани изключително местни фирми. Не бива да се подминава и фактът, че дейността на „Алфа Трейд“ има и социален ефект – заетите във фирмата са 30 души.

/e-Razgrad/

2 Replies to “Дом за всички – всичко за дома! Това е „Алфа“ – най-големият строителен хипермаркет в Лудогорието”

    1. Тук само с плащане и политика става. Отдавна съм се отказала да го следя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *