Дом за всички – всичко за дома! Това е „Алфа“ – най-големият строителен хипермаркет в Лудогорието

Дом за всички  всичко за дома! В това днес се убедиха гости, приятели, партньори и клиенти на „Алфа Трейд“ ООД на тържественото откриване на строителния магазин „Алфа“- най-големият в Лудогорието!

Внушителната двуетажна сграда с обща застроена площ от 2000 кв. м е на входа на Бизнес зона „Перистър“, на 50 метра вляво от бул. „Априлско въстание“ в посока Русе.

Специални гости на церемонията бяха кметът Денчо Бояджиев ,цялото ръководство на община Разград и областният управител Гюнай Хюсмен.

Водосвет за здраве на собствениците и заетите в магазина, а и на всички негови бъдещи клиенти, отслужи архиерейският наместник отец Георги.

Кметът Денчо Бояджиев поздрави съдружниците във фирма „Алфа Трейд“ Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов за куража да направят такава голяма инвестиция в трудното ни време, припомни си не толкова далечната 2006 година, когато бе решено мястото, на което сега е и магазин „Алфа“, да бъде изградена Бизнес зоната „Перистър“ и напълно убедено заяви, че почти на финала на запълване на капацитета на терена има чест да бъде на откриването на бижуто в зоната.

Гюнай Хюсмен определи магазина като Европа в Разград, макар че според него Европа има какво да си „купи“ точно от магазин „Алфа“. И насърчи разградчани да подкрепят инвеститорите като станат редовни клиенти на хипермаркета.

Управителят на „Алфа Трейд“ Валентин Христов благодари от сърце на всички, които по някакъв начин са се докоснали и участвали в изграждане на магазина и покани с „Добре дошли“ в него разградчани и хората от Лудогорието.

Асортиментът в хипермаркета е с над 50 000 позиции – всичко необходимо за изграждането на една сграда – от основите до обзавеждането и живота в нея, двора и градината след това – и с най- дребните неща за поддръжка и ремонт.

Днес магазинът предлага 15% отстъпка от цената на всяка стока. А веднага след касовата зона е Колелото на късмета, откъдето може да бъде спечелен един от над 200-те подаръка. И още – с всеки касов бон клиентът получава талон, който се попълва и пуска в прозрачните урни до касите. В понеделник – Димитровден /професионалният ден на строителя/ в 10.30 часа талоните ще участват в томбола за още по-големи награди. Имената на късметлиите ще бъдат публикувана във фейсбук страницата на хипермаркета и в сайта e-Rаszgrad.bg.

Съдружниците във фирмата „Алфа Трейд“ Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов, притежават общо 7 декара складови и търговски площи в района.

Бизнесът им стартира през 2007 година с малък склад за строителни материали. Изпитанията и на икономическата криза ги каляват и амбицират за нови проекти. Така се стига до създаването на бранда „ДЕКЕН“ за качествени материали и стоки за строителството.

През 2018 г. Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов са вече напълно убедени, че Разград има нужда от голям строителен магазин, като в съседни и не чак толкова близко до столицата на Лудогорието градове.

В изграждането на строителния хипермеркет „Алфа“- от проектирането до последните детайли по завършването му, са ангажирани изключително местни фирми. Не бива да се подминава и фактът, че дейността на „Алфа Трейд“ има и социален ефект – заетите във фирмата са 30 души.

/e-Razgrad/

Hits: 284

2 Replies to “Дом за всички – всичко за дома! Това е „Алфа“ – най-големият строителен хипермаркет в Лудогорието”

    1. Тук само с плащане и политика става. Отдавна съм се отказала да го следя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.