Добрин ДОБРЕВ: Общината ще бъде все по–близо до хората!

Квартални наместници ще следят за реда, ремонтите и възникналите проблеми по улиците, меджублоковите пространства и градинки в Разград.

Всеки ден се сблъскваме с дребни проблеми, като например, счупена пейка, несветеща улична лампа или дупка, която общинските служби не са отстранили своевременно. Нерешаването на тези, на вид дребни, неудобства основателно дразни хората и създава усещане за зле свършена работа. Това се потвърди и от многото квартални срещи с хората, които ежедневно провеждаме.

Ще предложим нов подход при поддръжката на детските и спортни съоръжения, парковата мебел и уличната инфраструктура. Тези служители ще играят ключова роля при следенето на възникналите проблеми, тяхното бързо описване и възлагане на отговорното за това звено. Представители на общинските служби ще бъдат на пряко разположение на наместниците за изпълнение на задачите. Това ще спести време и ще скъси дистанцията между гражданите и Общината.

Всяка седмица тези служители ще бъдат на оперативка при кмета на общината, за да докладват за постъпилите сигнали, идентифицираните от тях проблеми и евентуалните трудности, които са срещнали в работатата си. Стриктният контрол по изпълнението на задачите ще гарантира тяхното бързо и качествено решаване.

Във всеки един квартал има хора, които познават всяко кътче от района, в който живеят и проблемите, които са належащи за решаване. Заедно с всеки един от вас ще отворим нова страница от управлението на любимата ни община. Управление обърнато изцяло към хората.

Добрин ДОБРЕВ, независим кандидат за кмет на община Раград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 8

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.