Добрин ДОБРЕВ: Сега е моментът заедно да създадем новия модел на истински справедлива България

Уважаеми съграждани и жители на Лудогорието,

Скъпи приятели,

Предстоят поредните парламентарни избори в България. Ще кажете – „нищо ново под Слънцето“. Аз ще ви отговоря, че те са много важни и ще се аргументирам защо.

Ние сме на прага на глобални промени, които ще засегнат всички – и Европа, и света. Общо е усещането, че всичко около нас става все по-различно. Дори времето и природата – спомнете си ураганната буря преди дни. Сега е моментът да се замислим за важните неща и да направим своя избор. Егоизмът, потребителството и индивидуализмът не могат да бъдат ценности, на които можем да се опрем, за да продължим нататък. Време е за промяна!

Всеки върви по своя път – и народите, и хората. Сега е моментът да си припомним кои сме, за да е ясно накъде се движим. Ние от „БСП за България“ ви казваме:  Време е да се завърнем към нашите исконни ценности, които са крепили народа ни през вековете. Духовност, благородство, солидарност, справедливост! Това са нашите ориентири по пътя на промяната.

Създадена на географски и цивилизационен кръстопът, нашата държава никога не е имала лека съдба. Сега имаме редкия шанс да вземем живота в собствените си ръце и сами да управляваме съдбата си.

Да си припомним, че не сме подмандатна територия, а народ с хилядолетна история. Не забравяйте обаче, че най-трудната борба не е с поредния „нарочен враг“, а със самите себе си.

Време е да спрем да търсим „Месията“ – цар, щоумен, или друга екранна личност! Да не вярваме на всеки лъскав лозунг, зад който много често стои поредния хаос!

БСП ви предлага заедно да създадем новия модел на истински справедлива България, И е готова да поеме отговорността за неговата реализация!

Добрин Добрев, председател на БСП – Разград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.