Гюнай Хюсмен пита разградчани в какъв цвят да е бъдещата сграда на областната администрация

Вече са готови идейните проектопредложения на сградата на бившия Гарнизонен клуб в Разград, по-известен като сградата на ДНА, написа в профила си във Фейсбук Гюнай Хюсмен. И припомня намеренията и усилията си като областен управител красивата сграда – паметник на културата от местно значение, да бъде реставрирана в пълния й блясък, след което там да се премести Областна администрация – Разград.

А като човек, открит за мнението на всички около себе си, Гюнай Хюсмен приема предложения от разградчани в какъв цвят да бъде тя – като сегашната резеда или охра?

В последните дни на 2018 година Г.Хюсмен представи пред журналисти как изглеждаше сградата тогава/ а и сега/ и как си я представя след ремонта. Вижте ТУК.

/e-Razgrad/

Реклама:


4 Replies to “Гюнай Хюсмен пита разградчани в какъв цвят да е бъдещата сграда на областната администрация”

  1. Възможни са различни цветови решения, основния цвят може да бъде и предложения жълт цвят. Но в сегашното решение има една голяма грешка. Пиластрите на втория етаж на кулата трябва да носят архитрав с цвета на пиластрите, а не както сега- зелен цвят. Освен това е добре, в цвета на пиластрите и архитрава да има малко от основния цвят, т. е. да не е чисто бяло.

  2. Кому е необходимо това? Каква е реалната полза за нас, като данокоплатци? Каква е причината да се мести областната администрация от сегашното си място? Да, нека да се оправи, нека да е красиво, но нека да с мисъл за социално благо! Предлагам да се попитат гражданите за какво да послужи тази сграда? Образователен център, културно средище, галерия, пансион за деца или бездомни. Помислете и си легнете спокойни за това, което ви се случва!

  3. Втората ситуация с жълтата фасадоа ми допада повече. Най важното е че благодарение на областния управител Гюнай Хюсмен ще се направи поредното добро дело за Разград.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *