Гюнай Хюсмен гостува в родилното отделение на разградската болница за Бабинден

Областният управител Гюнай Хюсмен и неговият заместник Евгени Драганов посетиха днес Отделението по акушерство и гинекология към МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в  Разград и поздравиха екипа на отделението: докторите Росица Димитрова, Василена Михайлова, Снежана Димитрова и Пенка Симова, както и дежурните акушерки и сестри, по случай техния професионален празник – Деня на родилната помощ.

Гюнай Хюсмен благодари на целия екип за благородния и хуманен труд, който ежедневно полагат, и им пожела здраве, благоденствие и професионални успехи. След това разгледа залите в отделението и сподели възхищението си от модерното оборудване, чистотата и отличните условия за родилките, като призова жителите на община Разград да имат доверие на професионалистите в отделението, за да се раждат повече бебета в разградската болница. Според Гюнай Хюсмен фактът, че млади кадри като д-р Пенка Симова са започнали работа в отделението е показателен, че отделението се развива добре.

През 2019 година в разградското родилно отделение са се родили 280 бебета. А днес областният управител завари отделението има две бебета – момиче и момче, на които направи подаръци и пожела да растат здрави и щастливи.

/e-Razgrad/

Снимки: Областна администрация

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.