Галина ГЕОРГИЕВА: Млади хора, гласувайте ни доверие с №7

Скъпи млади хора,

Колкото и проблеми да имат възрастните, оказва се, че младите хора в Разград сте най-онеправдани. За вас тук няма никакви развлечения, освен две дискотеки. Няма работа за вас, няма бъдеще. С какво може да бъде накаран един млад човек да излезе в неделя и да даде своя вот за кмет и за общински съветник? Вие не трябва да бъдете пренебрегвани, защото сте нашето бъдеще. За мен, като човек, който сам си е писал програмата за управление, за бъдещ мандат оставаше само това, да включа в нея няколко неща, които касаят пряко вас – младите хора и децата.

На първо място сме предвидили насърчаване на инвестициите и мерки за създаване на работни места с приоритет за младите хора. Няма как да бъдете задържани в Разград, ако не може да работите и да се развивате тук.

За тези, на които предстои да си избират професия или да се преквалифицират, предвиждаме откриване на факултет по Фармация, чрез разширяване дейността на съществуващия колеж.

Предвиждаме също да благоустроим река Бели Лом и площите около нея. Смятам, че когато човек естетически го радва средата, в която живее и се движи, той ще се чувства добре в този град.

За родителите на деца, които се занимават активно със спорт и изкуство, предвиждаме данъчни облекчения. Това ще ги мотивира, знаете, че изкуството и спорта отдалечават децата от лошите влияния, от употреба на наркотици и бездействие.

Цялостен ремонт на пистата на Колодрума в Разград сме заложили аз и моят екип, ако ни гласувате доверие с №7 в бюлетината.

Отново в подкрепа и развитие на спорта се ангажирам с изграждане на лекоатлетическа писта със сектори за скокове и кондиционна подготовка – нещо, което липсва на разградските лекоатлети.

В програмата ми е заложено и проектиране и строителство на градски басейн за обществено ползване.

Предвиждаме да заделим средства за облагородяване на обществени територии – междублокови пространства, пешеходни и велоалеи, зелени площи, площадки за спорт и игри, със специален акцент кв. „Орел“

В някои от селата ще разкрием младежки клубове, а имаме също така идея да реновираме сградите на закритите детски градини и училища, като в тях да се развиват различни видове забавления, спортове и изкуства – като разширена дейност към селските читалища.

Постижимо е в края на следващия 4-годишен мандат, да имаме по-добро качество на живот на жителите на община Разград, превръщайки нашата община в по-привлекателно място, ако всички общо и заедно

РАБОТИМ ЗА РАЗГРАД!

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Hits: 11

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.