„Вълците“ се представят утре


В събота ни очаква ден, пълен с баскетбол – на откритата площадка на ОУ „Васил Левски“.
Екипът на баскетболната школа „Вълци“ – Разград ще постави началото на своята дейност още преди обяд с открити тренировки за всички деца. В 12:30 ч. е официалното откриване, а следобед след 16.00 ч. на същото място ще се проведе стрийтбол турнир за всички любители на играта над 16 години.
Идеята се реализира благодарение на силната подкрепа на местния бизнес. Генерален спонсор на клуба е „Амета“ със своята търговска марка „Лудогорско пиле“. Школата „Вълци“ за момента е подкрепена от още няколко успешни местни компании, сред които „Фарма Тийм“, „Политрафик“, „Сити“ – Търговище и „Разград Полиграф“.
За откриващото събитие организаторите подготвят изненада за всички любители на баскетбола заедно с Обществения дарителски фонд за Разград и Lion`s club. Благодарение на „Млин“ и „Клио Комерс“ ще има и вкусни награди за децата.
Инициаторите на идеята приканват местния бизнес да ги подкрепи, за да изградят дългосрочен проект, фокусиран върху по-активния начин на живот и развитието на децата във физически и интелектуален план.
/e-Razgrad/

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.