БНТ стартира три спортни предавания за Европейското първенство по футбол

Футболните фенове ще могат да гледат коментарни и обзорни предавания сутрин, обед и вечер в ефира на БНТ 1 и БНТ 3 от 11 юни до 11 юли. 7 журналисти предават директно UEFA EURO 2020 от 8-те европейски града

Българска национална телевизия стартира три тематични спортни предавания за UEFA EURO 2020TM. Студиата стартират на 11 юни и ще продължат до 11 юли 2021 г.

Всяка сутрин от 8:40 ч. до 9:00 ч. по БНТ 1 зрителите ще започват деня си с лайфстайл-коментарно студио „Сутрин с UEFA EURO 2020TM „, посветено на най-големия футболен форум на Стария континент. Водещият Илия Илиев ще среща феновете с личности от света на културата и изкуството, интересуващи се от футбол. Предаването ще предложи обзор с акцентите от мачовете предния ден – реакциите в социални мрежи, отзвука на известни личности за мачовете, анонси и предложенията на играта „Кадър на деня“.

Всеки ден от 12:30 ч. в студиото на „Днес на UEFA EURO 2020TM„, водещият Иво Бързаков ще посреща зрителите в ефира на БНТ 1 и БНТ 3. Обзорното предаване ще представя предстоящите мачове и ще насочва зрителите към всичко най-интересно, което предстои през деня – превюта, фийчъри на отборите, пресконференции, състави, включвания не репортерските екипи от градовете и рубрика с прогнози.

Реклама:


Час преди прякото излъчване на всеки мач ще започва коментарното студио „Трето полувреме“ с водещ Илиян Енев и ще завършва с обзор на деня от 23:55 до 00:30 ч. по БНТ 1 и БНТ 3. . Предаването е запазена територия за футболен анализ на всеки мач и за футболните гости. мачовете

Два репортерски екипа ще отразяват първенството на място от общо 8 града в Европа. Тераза Мутафчиева (Ставрева) и Бюлент Мюмюнов ще предават директно от Лондон Рим, Будапеща, Копенхаген, Глазгоу, Амстердам, Мюнхен Санкт Петербург. Мачовете в Испания ще отразява Андрей Демирев, а откриването, мачовете в Англия и Хърватия, един осминафинал и един четвъртфинал ще предава Стефан Георгиев. Ивайло Ангелов ще бъде в Мюнхен за срещата Германия – Португалия и в Рим за срещата Италия – Уелс, както и за два от осминафиналите и полуфиналът. Никола Ибришимов ще отразява осминафинала в Глазгоу и единия четвъртфинал в Санкт Петербург, както и ще коментира срещата за трофея в Лондон. Петър Василев пък ще коментира мачовете от София.

Гледайте специалните спортни студия и директни включвания от 11 юни до 11 юли 2021 г. по БНТ 1 и БНТ 3
Най-актуалното от UEFA EURO 2020 може да следите и онлайн на bntnews.bg/sport

Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *