Без ток във вторник и сряда

В периода 22-23 март от 9:00 ч. до 16:30 ч., заради извършване на обезопасяване на съоръженията, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Разград:

абонати, захранени от ТП „ДЕЦ“, улици: „Мачин“, “Черна“, „Тутракан“, “Ропотамо“, “Силистра“ ,“Добруджа“, „Гвардейска“, „Червен“, част от „Княз Борис“, бензиностанция „BENITA“.

На 22 март от 12:30 ч. до 16:30 ч., по същата причина ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Разград: ТП “АБЦ“, ТП „Склад НАПС“, „Птицекланица“ захранвана от извод “Киченица“ и помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилните оператори намиращи се на територията на посочените селища.

От 9:00 ч. до 13:00 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Разград: фирма „Обитех“, „ЗОЕКС България“ ЕООД, Тягова подстанция БДЖ – Г. Оряховица, „Птицекланица“ захранвана от извод “Старт“ и помпени станции на „Водоснабдяване“, ВЕИ и базови станции на мобилните оператори намиращи се на територията на посочените селища.

Реклама:

В периода 22- 23 март от 09:00 ч. до 16:30 ч. ще бъде прекъснато електрозахранването в района на Разград: абонати, захранени от ТП „ДЕЦ“, улици: „Мачин“, “Черна“, „Тутракан“, “Ропотамо“, “Силистра“ ,“Добруджа“, „Гвардейска“, „Червен“, част от „Княз Борис“, бензиностанция „BENITA“.

От 9:00 ч. до 16:00 ч. на 22 март ще бъде прекъснато електрозахранването в района на, Разград: абонати, захранени от ТП „Чорлу“ ,улици: „Мидия“, “Сребърна“, „Полковник Марков“, „Енос“, „Силиврия“, част от „Александър Стамболийски“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *