Ахмед АХМЕДОВ: Няма да оставим нито един български гражданин в беда

„Бях в Окръжна прокуратура като свидетел по наша жалба, че полицейски служители тормозят хора по селата в навечерието на изборите“, каза пред журналисти днес зам.-председателят на ДПС и народен представител от Разградски район Ахмед Ахмедов.

„31-години в домовете ни не бяха влизали полицаи, но се случи сега, когато държавата впрегна сили, под предлог за защита на политическите права на българските граждани“, допълни още Ахмедов.

Полицейските проверки били навсякъде по селата в Разградска област. Ахмедов специално подчерта, че огромната част проверяващите от МВР добросъвестно са изпълнявали разпорежданията на началствата си, но е имало и такива, които откровено са тормозели възрастни и болни хора.

„Днес стигнахме и до конкретика и силно се надявам надвишилите правомощията си полицаи да понесат своята отговорност. Ние вярваме на българската прокуратура и сме убедени, че истината ще излезе наяве.

Трябва да е ясно на всички, че няма да оставим нито един човек в беда в нашата Родина, в Отечеството – ще помагаме на всички в нужда. Особено, когато срещу тях се изправи репресивната машина на държавата“, категоричен бе зам.-председателят на ДПС.

В градинката пред Окръжната прокуратура в Разград бяха дошли стотици хора – членове и симпатизанти на ДПС от всички краища на България и те там ясно заявиха своята подкрепа към посочените в жалбата факти. Думите на Ахмед Ахмедов бяха посрещнати с бурни аплодисменти и скандирания: „ДПС! ДПС!“.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.