Антоанета Цонева: Няма да позволим закриването на Филхармонията заради непрофесионалния подход на ръководството на ТМФЦ към нея

„Тази вечер имам среща с оркестрантите от Разградската филхармония „Проф. Димитър Ненов“, за да презицираме още веднъж проблемите пред тях и възможните начини те да бъдат решени“, съобщи пред жуналисти в приемната си за граджани в Разград народният представител от коалицията „Продължаваме промяната – Демократична България“ Антоанета Цонева.

„Още утре в София ще поискам в Министерство на културата процесът по плана за оздравяване на оркестъра да стане по-интензивен. И в крайна сметка – да се намери нужното за него решение. Няма да позволим толкова стара културна институция да бъде заличена заради непрофесионалния подход на ръководството на Театрално–музикалния и филхармоничен център към нея“, категорична бе Антоанета Цонева.

/e-Razgrad/

Hits: 15

5 Replies to “Антоанета Цонева: Няма да позволим закриването на Филхармонията заради непрофесионалния подход на ръководството на ТМФЦ към нея”

  1. Оздравителен процес – кое да се оздравява – подчертаната и доказана в медии непоносимост на директорката към оркестъра? Щом им е толкова мила на господата министерски ,да си я вземат и да ни освободят от това робство!

    1. Абсолютно! Няма и не може да има оздравителен процес с Таня Карбова! Да си ходи по живо по здраво. Оздравителен процес ще има после.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.