1000 души гледаха заедно кино под звездите


Неочакван дори и за организаторите интерес проявиха разградчани, които откликнаха на поканата на Сдружение КОГА и поне 1000 души изгледаха заедно най-големия български кинохит „Бензин“ на една от поляните в жк „Орел“.

За зрителите имаше и почерпка – по пакетче солети. Идеята за лятно кино под звездите Клубът за обществена и гражданска активност реализира след анкета във фейсбук профила Мисия„Заедно за Разград“. Прожекцията се финансира с лични дарения и бе осъществена с любезното съдействие на „Латона синема“.

Пред екрана имаше деца от всички разградски училища и цели семейства не само от „Орел“, а и от целия Разград. Организаторите обещават още поне няколко кинопрожекции до края на лятото, възможно и в други квартали на града.

Клубът за обществена и гражданска активност КОГА бе учреден преди по-малко от два месеца от общинските съветници Милена Орешкова и Джипо Джипов, предприемачите Христо Христо, Мирослав Грънчаров и Огнян Обрешков, Димитър Стефанов, Мирослав Цанев, бившия зам.-кмет на Разград Ценка Таракчиева и председателя на Центъра на НПО Георги Милков.

/e-Razgrad/

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.