Три момчета се забиха в дърво с БМВ край Лозница след гонка с патрулка, две от тях са в кома и опасност за живота

Полицаите опитали да ги спрат, защото минути преди това те трошили паркирани автомобили в градчето

Три момчета пострадаха при катастрофа в лознишкото село Ловско, станала около 02.00 часа на изминалата нощ, съобщиха от пресцентъра на МВР в Разград.
Преди пътно-транспортното произшествие те безчинствали в град Лозница. Патрул на Районното управление се отзовал на сигнал, че трима младежи чупят стъкла и огледала на автомобили, паркирани по главната улица на Лозница. След като не успели да ги установят на място, полицейските служители започнали издирване на заподозрените.

При обходите в село Ловско видели автомобил, движещ се в посока Лозница – село Студенец. Опитали да го спрат, посочвайки на водача къде да отбие. Първоначално 19-годишният шофьор намалил, а след това рязко увеличил скоростта на управляваното от него БМВ и подминал полицейския пост. На около километър по-нататък колата поднесла на мокрия асфалт и се ударила странично в крайпътно дърво. Пристигналите на местопроизшествието екипи установили, че момчетата са в безсъзнание. Откарани са в МБАЛ-Разград. 19-годишният водач от Ловско и возещият се на предната седалка 17-годишен тийнейджър от село Гороцвет са в кома, с опасност за живота. Возещият се отзад 18-годишен младеж от Ловско е с комоцио. На тримата са взети кръвни проби за изследване. Води се досъдебно производство.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.