„Лудогорец“ представи Дейвид Рибейро и се раздели с Мей Махлангу

„Лудогорец“ представи ново попълнение – 20-годишният бразилски талант Дейвид Рибейро. Перспективният халф изкара успешно пробния период в клуба и ръководството на „Лудогорец“ финализира трансфера му с бразилския „Санто Андре“.

Треньорът на Орлите Антони Здравков връчи на играча фланелка с №63. Рибейро взе участие в контролите на българския шампион в Турция, като с играта си впечатли треньорския щаб на тима. Младокът демонстрира завидна скорост и няколко добри отигравания.

Дейвид Рибейро идва от бразилския „Санто Андре“. В кариерата си е играл за кратко като преотстъпен в „Сао Пауло“. Той е четвъртият нов футболист на „Лудогорец“, привлечен по време на зимната пауза, след Адриан Попа, Пламен Илиев и Серкан Юсеин.

Междувременно днес от пресслужбата на клуба разпространиха съобщение, че отборът се резделя с халфа Мей Махлангу, който  ще играе под наем в Казахстан. Ръководствата на „Лудогорец“ и „Ордабаси“ (Шемкент) са постигнали договорка и са подписали договор за преотстъпването на играча от Южна Африка до края на местното първенството, което завършва през ноември 2019 г. В контракта между двата клуба е заложена точка за откупуването на трансферните права на Махлангу от „Ордабаси“.

Тимът от Шемкент, който завърши на четвърто място през изминалия шампионат и ще играе в Лига Европа през сезон 2019/2020 г., наскоро привлече и друг футболист на Лудогорец – бразилския нападател Жоао Пауло.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.