Благотворителен турнир по футбол за деца от социални центрове – ХХVI издание

В Разград се проведе 26-ят, уникален за ста, благотворителентрана победителите в турнир по футбол за деца от социални центрове.

Надпреварата се организира от СК ”Спорт за всички” – Разград, УСК ”ОУ”В.Левски” и ОС на БФС под патронажа на кмета на община Разград Денчо Бояджиев. Гост бе зам.-кметът Хабибе Расим, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Четири отбора участваха в турнира, единият – от ДФК ”Лудогорски таланти” – Разград – извън класирането. Финалният мач завърши при резултат 0:0 и се стигна до изпълнение на по 3 дузпи, като с резултат 2:1 КЦНСТДМБУ – Разград победи съперниците си от ДФК ”Лудогорски таланти”.

Купа и златни медали получиха победителите, отборът е по-известен като „къщичките”, на второ място останаха момчетата и момичетата от ЦНСТ ”Слънце”-Каспичан, а трети – Центърът за настаняване от семеен тип за деца без увреждания  – Попово. Купа и медали имаше и за децата от ”Лудогорски таланти”. За всеки от отборите имаше и футболна топка, всичките близо 60 участника получиха футболни екипи, а четиримата най-полезни за своите отбори си тръгнаха с нови раници: Джейлян Дишли, Любомир Лалев, Иван Жанев и Константин Кирилов. Наградите връчиха зам.-кметът Хабибе Расим, председателят на ОС на БФС Динчер Къров и инициаторът за провеждането на турнира Здравко Душков. Предметните награди са осигурени от спонсорите, съпричастни към добрата кауза децата от социалните центрове и услуги да имат възможност да се занимават със спортни дейности и да получават шанс за изява в състезания.

Благотворителният турнир се проведе на спортната площадка на ОУ ”Васил Левски” с активното съдействие на: Димитър Димитров-Кулеманс, Община Разград, „Млин-97”, „АДМ – Разград”, „Агромаксинвест”, „Балканфарма-Разград”, ЕТ”Арко-Иван Пенев”, „Агрофхимконсулт-3”, „Амета Холдинг”, „Семпе-2”, Огнян Обрешков, Владимир Димитров, Маломир Власов.

/e-Razgrad/

Hits: 14

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.