„Хоум сървиз“ ще превърне вашия вход или жилищен блок в Образцов дом

Помните ли онези симпатични малки табелки „Образцов дом“, окачени на входните врати на красиво подредени и поддържани  къщи и кооперации по градове и села у нас?

Мечтаете ли, искате ли днес да живеете в подобна обстановка?

Тогава потърсете експертите от „Хоум сървиз“, специализирани в управление на етажни собствености в Разград в качеството си на професионален домоуправител. Услугата „Хоум сървиз“ е част от „Итербизнес лийгъл кънсалт“ ЕООД, регистрирано в Разград.

Проблемите на етажната собственост са многобройни  и от различно естество – административни, финансови, технически, юридически. Професионалният домоуправител от „Хоум сървиз“ е напълно безпристрастен, но в постоянни делови  контакти със собствениците и наемателите в сградата.

От „Хоум сървиз“ предоставят цялостно решение, както и пакети услуги за уютно и комфортно ползване на общите жилищни части, при това с прецизното им управление и представяне пред общинската и държавна администрация.

Професионалният домоуправител изпълнява стриктно всички решения на Общото събрание на етажната собственост. А това пести време, пари и стрес на собствениците на сградата. С крайна цел – нормални междусъседски отношения. С редовно събирани ежемесечни такси, безупречно водена документация и без неглижиране на казуси, пред които са изправени жевеещите на конкретния адрес. В приветлив вход със здрава и заключваща се врата, чисти прозорци по стълбището, работещ асансьор, покрив без течове. И всички обитатели – собственици и наематели, да са съпричастни към това…

Ред е на табелката „Образцов дом“.

Преди това са нужни само още две неща: решение на Общото събрание на етажната собственост и обаждане на тел: 0878/661 487 – Милена Иванова и 0897/970 575 – Маргарита Иванова. Кантората е на адрес: Разград, ул. Марица“ 1, административна част.

/Платена публикация/

Hits: 139

3 Replies to “„Хоум сървиз“ ще превърне вашия вход или жилищен блок в Образцов дом”

  1. Подкрепям, тотал щета са и с агресия се мъчат да компенсират некомпетентността си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.