Пълен абсурд в Младост, няма кой да стане кмет, трябва негов подпис и за заплатите


Зам.-кметът на Младост Владимир Клисуров е отказал да стане и.д. кмет на района, след като бе посочен от задържаната титуляр на поста Десислава Иванчева в заявлението й за платен отпуск, докато е в ареста, пише ОFFNews.

Вторият зам.-кмет Румен Русев – освен задържаната с Иванчева нейна заместничка Биляна Петрова, се е съгласил да заеме мястото й и районната администрация е изготвила заповед за това. Документът трябва да бъде подписан от Иванчева, затова пътува към килията й на Векилски 2 за параф. Иванчева обаче едва ли ще подпише заповед за и.д. на Русев, защото той бе посочен от нея като участник в схема за отстраняването й.

Иванчева, която не е с отнети правомощия като кмет, нито е отстранена от поста, трябва да определи заместника си.

Другият вариант, предвиден в закона е Столичния общински съвет да определи и.д. кмет между заместниците на титуляра. СОС обаче едва ли ще иска да определи Русев след изявленията на Иванчева за заговор срещу нея от страна на СО и Русев.

Така хаосът в Младост става огромен, проблем е и факта, че няма кой да подпише заповедта, за да си получат работещите в общината заплатите.
Cross.bg

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.