Обединени фенклубове „Лудогорец“: Нека всички първо гледат собствената си градинка!


Сдружение „Обединени фен клубове Лудогорец“ разпространи специална декларация по повод разразилата се в публичното пространство и медиите полемика за условията на привържениците на гостуващите отбори на стадион „Лудогорец арена“.

Ето пълния текст на документа:

От няколко дена слушаме и четем безумни декларации относно състоянието и условията за привърженици на гостуващия отбор на „Лудогорец арена“. Истината е, че в българската футболна действителност много се говори, но малко се прави. В Разград, скъпи ощетени фенове, се гради и бъдете сигурни, че ще има и нов сектор за гости. Впрочем, до колкото знаем, секторът, който вие наричате „аквариум“ като идея е заимстван от игрището в Коматево.

А обитаващите ст. „Българска армия“ искаме да попитаме дали е нормално да се рони асфалта по целия стадион и да те целят с камъчки, все едно сме в Средновековието? Нормално ли е да няма една крушка по стъпалата към сектора в тази своеобразна джунгла? Кога най-после ще изчистите химическите тоалетни в сектора си за гости? Звучи като нещо елементарно, но го чакаме със затаен дъх. Докато това не се случи, не е редно да говорите небивалици по едно съоръжение с лиценз за мачове от групова фаза на Евротурнирите.

С уважение: Сдружение „ОФК Лудогорец“

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.