Нашенка ще става снаха на Майкъл Джордан


Легендата на американския баскетбол Майкъл Джордан ще си има българска снаха и скоро ще се стяга за сватба. Синът му Джефри е хлътнал по нашенката Радина Анева. Двойката вече не крие връзката си, дори Джефри вече е предложил брак на Радина, пише „България днес“.

Преди няколко седмици брюнетката е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър „Иван Вазов“, пуснали са кадри и с целувка на фона на „Александър Невски“.

„Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг“, разкриха близки до щастливата нашенка.

Радина се мести да живее в САЩ през 2015 г. и вече работи за медийния конгломерат на Рупърт Мърдок „Туенти Сенчъри Фокс“. Нейният избраник Джефри пък къса с баскетбола преди 5 години и в момента работи в „Найк“.

„Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея“, разкриват още българските й приятели.

 

Cross.bg

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.