Над 74 хиляди билета бяха продадени за приятелската среща между Русия и Аржентина


Почти всички билети за приятелския мач между Русия и Аржентина са продадени, информираха от Руския футболен съюз (РФС). Около 74 хиляди пропуска са изчерпани до сряда сутрин, съобщи ръководителят на търговския отдел Владимир Карпович, цитиран от агенция ТАСС.

„Продадохме практически всички билети – 74 хиляди. Мисля, че към момента има свободни около две или три хиляди. Останалите са раздадени на наши корпоративни партньори, на футболни школи. Има билети и във ВИП секторите, т.нар. скай боксове, обясни Карпович.

Приятелската среща между Русия и Аржентина е в събота на стадион „Лужники“ в Москва. От футболния съюз уточниха, че отпечатаните билети са 78 хиляди. Съоръжението претърпя реконструкция между 2013 и 2017 г., която беше на стойност 350 млн. евро.

След ремонта „Лужники“ вече е на два етажа, а пълният капацитет на стадиона е 81 хиляди места. На световното първенство догодина съоръжението ще приеме седем мача, включително двубоя на откриването и финала.

Меси и съотборниците му продължават да се готвят за двете проверки с Русия и Нигерия.© Reuters
Меси и съотборниците му продължават да се готвят за двете проверки с Русия и Нигерия.

Междувременно руските медии отчетоха отсъствието на Лионел Меси от сутрешната тренировка на Аржентина в сряда. „Гаучосите“ са в Москва от понеделник и се готвят за приятелския двубой. След като тренираше на пълни обороти във вторник, Меси не беше в групата в сряда сутрин.

„Той няма никакви проблеми, а става въпрос за решение на треньорския щаб. Групата е разделена на две – сутринта се готвят защитниците, а следобед нападателите. Това се налага заради специални тактически тренировки“, обясниха от пресслужбата на Аржентина.

След двубоя на 11 ноември с Русия Аржентина ще срещне Нигерия на 14 ноември в Краснодар

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.