„Лудогорец“ пуска уникален фен портал


„Лудогорец“ от днес пуска уникален за България фен портал. Платформата с име #WeARELudogorets може да бъде открита на адрес www.weareludogorets.com. По повод срещите с „Милан“ ще бъдат раздадени награди на позналите точния резултат от двата двубоя в Разград и Милано, съобщават от пресцентъра на клуба.

Чрез фен портала феновете ще получат възможност да вземат участие преди всеки двубой в играта „Познай резултата“, в края на всеки месец ще бъдат раздавани награди на най-много позналите точни резултати, като междувременно се трупат точки в акаунта. Освен тази игра, след подновяването на първенството ще стартират още две игри – отбор на месеца и гол на месеца. При последните две игри, позналият ще печели точки.

В края на футболния сезон потребителите в топ 5 с най-много точки ще спечелят специални награди от ПФК „Лудогорец“. Освен за предметни награди, точките ще важат и за фен магазина на базата Спортен център „Лудогорец“ или за онлайн магазина на клуба.

По време на лятната пауза ще бъде пусната и четвъртата игра от портала, която ще представлява анкета с въпроси свързани с историята на клуба от влизането на отбора в „А“ група през 2011 г. Всяка седмица ще бъдат публикувани по 5 въпроса, на които феновете ще могат да отговорят, а за всеки верен отговор ще получават бонус точки преди началото на следващия сезон.

/e-Razgrad/

Коментари


Име*:
Мнение*:
Редакцията не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.